Cautare

2677 de rezultate pentru "iasi produce magiray" (3.04 secunde)
O serie de companii straine si autohtone, interesate sa produca biocombustibil in tara, realizeaza proiecte investitionale in valoare de 240 milioane euro pentru a produce biodiesel, pe o piata care atrage tot mai multi investitori, a declarat Vasile Stancu, sef-serviciu in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii.
Potrivit acestuia, Termocentrala Turceni va produce in acest an aproximativ sapte milioane MGW-h, mai mult decat anul trecut. ... CE Rovinari va produce mai putina energie CE Rovinari va produce in 2007 mai putina energie electrica decat anul trecut.
Producatorii de palinca din Romania s-au apucat sa stranga semnaturi pentru a modifica legislatia in vigoare, care prevede accizarea produselor traditionale ca palinca, tuica si rachiurile, dar si obligativitatea unor investitii majore pentru a produce aceste bauturi.
,,Obligatia pe care ne-o asumam este sa producem tractoare, dar nu putem produce in pierdere.
Totusi, nu excludem posibilitatea de a produce în Asia, prin intermediul unei filiale“, a spus Bernd Bischoff, CEO al Fujitsu-Siemens.Fujitsu-Siemens, un joint-venture între companiile Fujitsu si Siemens AG, a aparut în 1999, iar în prezent numarul angajatilor sai din Germania este în jurul a 5.000.Cotidianul german noteaza ca, în februarie, conducerea concernului s-a înteles cu sindicalistii de la IG Metall pentru garantarea locurilor de munca ale angajatilor pâna în 2010, în schimbul acceptarii unui program de munca prelungit.Fujitsu-Siemens Corporation produce PC-uri, laptopuri, servere, dispozitive de stocare si periferice.
rezultatele pe care le poti produce pentru angajator“, noteaza site-ul www.ejobs.ro, care explica faptul ca angajatorul nu este interesat de nevoile dumneavoastra financiare daca nu puteti produce rezultate pe masura.
Dupa ce în ultimii doi ani s-a vorbit foarte mult de privatizarea anumitor sectoare energetice, în special a complexurilor care folosesc lignit pentru a produce curent electric, ulterior s-a ajuns la concluzia ca mai întâi este nevoie de o strategie energetica pe termen mediu.
Dupa ce în ultimii doi ani s-a vorbit foarte mult de privatizarea anumitor sectoare energetice, în special a complexurilor care folosesc lignit pentru a produce curent electric, ulterior s-a ajuns la concluzia ca mai întâi este nevoie de o strategie energetica pe termen mediu.
Fabrica de la Craiova va produce modelul Matiz pâna când se vor aseza lucrurile cu Ford. ... Vom produce în functie de cum vor evolua vânzarile. ... În prezent, fabrica produce motoare si cutii de viteze pe care le exporta, pe baza unor contracte reactualizate în decembrie, clientilor traditionali:
 „La Daewoo Craiova nu se produce nimic“ Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, deputatul de Dolj Mihai Voicu, le-a spus senatorilor ca proiectul de lege trebuie grabit:
Vom mai produce aproximativ 2.500 de masini, dupa care se opreste definitiv productia de autoturisme Daewoo. ... Acest aspect este infirmat de Nadia Crisan, din partea consultantului pentru Ford McGuire & Woods, care a afirmat ca abia anul viitor se va produce Ford la Craiova:
In viitorul apropiat nu vad cum se va produce o revigorare a acestui sector al micilor meseriasi, ci, din contra, cred ca sectorul de retail va deveni tot mai puternic.
Conform datelor Fondului Monetar International, fiecare botswanez produce anual 13.400 de dolari, cu 1700 de dolari mai mult decat fiecare roman. ... Conform datelor Fondului Monetar International, fiecare botswanez produce anual 13.400 de dolari, cu 1700 de dolari mai mult decat fiecare roman.
Consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu sustine ca eventuala marire a taxelor va produce inflatie si va creste costul tuturor afacerilor.
Compania Ford a lansat ieri, in premiera in Romania, noul autoturism B-Max care se va produce la Craiova. ... La noul Ford care se produce in Banie lipseste stalpul din mijloc, acesta fiind introdus in usi.
PICATURA CHINEZEASCA UMPLE PAHARUL Foxconn este parte a companiei taiwaneze Hon Hai Precision Industry, unul dintre cei mai important producatori de componente pentru industria IT&C, care produce aproape 40% din produsele electronice din intreaga lume, inclusiv iPhone, iPad, Kindle al Amazon sau Xbox al Microsoft.
"De cate ori se produce o schimbare in minte, se produce si in corp. Cand vrei sa schimbi ceva in legatura cu corpul insa mintea nu este informata, transformarea nu se produce", spune Luana, a carei abordare este bazata pe constientizare, formare de obiceiuri noi.
Aplicat prin masaj usor direct pe leziuni, o data sau de doua ori pe zi timp de 2-6 saptamani, produce vindecarea in proportie de 93%. Tratamentul poate produce roseata, tumefactie si cruste, dar acestea sunt trecatoare. ... Anestezia locala poate fi insa necesara, si se poate produce depigmentare.
Arareori volumul tumefactiei este obstruant pentru conduct si produce hipoacuzie. ... Nu este permisa utilizarea gentamicinei in cazul in care nu suntem siguri de integritatea membranei timpanice, deoarece patrunderea ei in urechea medie produce ototoxicitate.
Tiroida produce hormonii triiodotironina (T3) si tiroxina (T4) iar dereglarile pot fi hipertiroidismul, o afectiune care produce hormoni in exces sau hipotiroidismul, o insuficienta de hormoni. Tiroida preia iodul din alimente, suplimenti nutritivi sau sare iodata si il combina cu aminoacizi pentru a produce hormonii tiroidieni T3 si T4.
google-analytics.com